Events

 

Presentaties | lezingen | voorleessessies | educatieve activiteiten

 Mo_voorlezen_voorleesexpress_sept_13

 

Lezing/Presentatie: Tibetaanse kindmonniken: een leven apart?

Monique Jacqueline Tekstra-van Lochem heeft als cultureel antropologe uitgebreid onderzoek gedaan naar het leven van Tibetaanse kindmonniken in boeddhistische kloosters. Tijdens haar verblijf in het Sera klooster in Zuid India ontstond bij haar inspiratie voor het educatieve prentenboek over Tenzin, het nieuwsgierige kindmonnikje dat graag de wereld om zich heen ontdekt. 

Wilt u meer weten over het leven van Tibetaanse kindmonniken? Wilt u weten of de kinderen echt zo'n "apart" leven leiden? Of vind je het leuk als Monique persoonlijk komt voorlezen uit "Tenzin viert feest" en daarbij educatieve activiteiten onderneemt met de kinderen (3 tot 6 jaar) aan de hand van de thema's in het boek?

Nodig Monique dan uit voor een aansprekende en leerzame presentatie of lezing. Of laat haar plaatsnemen temidden van de kinderen met haar prentenboek. 

Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg ons op Twitter1en Facebook-logo